AVINTY BESTUURDERSLUNCH 2022

Boardroom Trainingscentrum KNVB Zeist

 

We moeten samen grenzen verleggen om de huidige uitdagingen in de zorg het hoofd te kunnen bieden. Digitalisering van zorg en regie bij de  cliënt zijn noodzakelijk. Technologie kan hierin een belangrijke rol spelen.

Tijdens de bestuurderslunch komen collega instellingen aan het woord en nemen ons mee in de digitale zorgervaringen uit hun praktijk, hun visie op digitale zorg en regie bij de cliënt. In het rondetafelgesprek gaan we samen met u verder op het thema in.

Zie hieronder het programma

PROGRAMMA

12:00 uur - Registratie, lunchbuffet en welkom door Onno Verstegen, CEO Avinty
12:30 uur - Klantpresentatie Arkin GGZ: Het virtuele Arkin Huis

Zorg in je eigen, virtuele huis van Arkin
Denise van Gorp (Programmamanager Digitale Zorg Arkin) en Harjo Keizer (Adviseur Innovatie Zorg & ICT Arkin)
Al jaren wil Arkin digitale zorg, structureel opnemen in het aanbod. Die ambitie is vertaald naar een sterke visie waar de cliënt in een regie positie wordt geplaatst bij het werken aan herstel. Denise en Harjo vertellen over de weg van visie naar executie, de kracht van het Virtuele Arkin huis, geleerde lessen, ervaringen en succesfactoren.

 

13:15 uur - Presentatie Avinty: Digitalisering van zorg en regie bij de cliënt

Digitalisering van zorg en regie bij de cliënt
Bjorn de Hoon (CCO Avinty) en Mark Scharloo (CTO Avinty)
We lopen tegen de grenzen van de zorg aan door personeelsgebrek, grote vraag en stijgende kosten. Avinty gelooft dat technologie kan helpen. Bjorn en Mark presenteren vanuit welke visie Avinty investeert in het Avinty Ecosysteem.

 

13:40 uur - Rondetafelgesprek onder leiding van Jerry Fortuin, Directeur bureau Wijtz
14:15 uur - Afsluiting bijeenkomst door Onno Verstegen, CEO Avinty
Einde bestuurderslunch - onderstaand programma is optioneel

U bent van harte uitgenodigd aan te sluiten bij het dagprogramma en een sessie te volgen. Hiervoor hoeft u niet in te schrijven.

14:30 uur - Aansluiten bij dagprogramma

Sessies

1. Makkelijker, sneller en betere zorg met Data Driven Solutions
Lammert Kraaijeveld (Manager Data Science Avinty) en Lisette Hekman (Product Owner)
Onder de naam Data Driven Solutions bundelt Avinty haar portfolio van BI en Data Science oplossingen. Ze zijn gericht op het vergroten van de voorspelbaarheid van zorg en het in control blijven over financiën en productiviteit.

 

2. USER app, efficiënt werken overal en altijd
Avinty Apps en Ellie van Houten (Consultant)
We nemen de bezoeker mee in de reis die heeft geleid tot de USER app in zijn huidige vorm. De achtergronden en uitgangspunten die hebben geleid tot de app zullen worden belicht en we zullen een live demo van de app verzorgen.

 

 

3. Wachtlijsten verkorten met behulp van VR
Mark Verhiel (CEO Psylaris) en Kevin van Geest (Sales Manager Psylaris)
Maak spelenderwijs kennis met Virtual Reality en de inzetmogelijkheden voor in jullie behandelpaden. Aan de hand van theoretische en praktische voorbeelden ervaar je hoe andere GGZ-instellingen cliënten zelfstandiger maken met als doel en resultaat de wachtlijsten te verkorten.
4. Biofeedback maakt zorg warmer
Eric Riegen (Directeur zorg Mentech Innovation)
De HUME meet huidgeleiding en hartslag en geeft stressindicatie op uw smartphone. De HUME wordt door 23 instellingen gebruikt als vroegtijdige waarschuwing en ook voor diagnostiek. Minder onbegrepen gedrag en meer eigen regie voor bewoner en zorgverlener.

 

 

5. LEAN Legospel
Errol Morgenstond en Lourens Walraven
(Beiden Lean Coach en Lean Black Belt Practitioner SlimLean)
Ervaar met het Lego lean spel, out of the box te denken en te handelen ten gunste van de cliënt en patiënt. Hoe kun je door grenzen te verleggen, processen efficiënter maken?

 

6. Avinty Talks: Duurzame zorg voor een gezonde toekomst
Won van Kalsbeek (Business Agility & Transformation Lead Avinty)
Avinty Talks is de podcast voor en door zorgvernieuwers waarin we elke aflevering met een andere gast praten over duurzame zorg voor een gezonde toekomst. Hiervoor is technologie en innovatie een belangrijke enabler.

 

 

16:00 uur - Presentatie van André Kuipers, ruimtevaarder

Grenzen verleggen, wie kan daar nu beter over vertellen dan ruimtevaarder André Kuipers? Hij is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. Zijn tweede missie was op dat moment de langste Europese ruimtevlucht in de geschiedenis. Aan boord was hij naast arts en wetenschapper ook boordingenieur, docent, klusjesman en schoonmaker. Op 1 juli 2012 keerde André terug en sindsdien inspireert hij jong en oud door een uniek kijkje in de ruimtevaartwereld te geven.

17:00 uur - Afsluiting met hapje en drankje

Dagvoorzitter Michele Sparreboom en CEO Onno Verstegen sluiten de Avinty Klantendag af. Daarna bent u van harte uitgenodigd om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Heeft u zich nog niet aangemeld, dan kunt u dat hier doen